#2016-11-06 21:42:36 

Herflick

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kudowa

Wiek: 18

Od dawna mam ogromną pasję do gotowania i umiejętności, które zostały nieoficjalnie potwierdzone przez duże postacie kulinarnego światka. Mówię, że nieoficjalnie, bo dyplomu za to nie dostałem. Postanowiłem wyjśc do ludzi z moją pizzą, ale nie chce zginąć w gąszczu wielu lokali. Wiem, że wygram smakiem, ale sam nie dam sobie rady z promocją.
#2016-11-07 00:06:05 

voobar

Użytkownik

Posty: 83

Skąd: Polańczyk

Wiek: 21

Doskoanle Cię ropzumiem. Jako, że wsię otwierasz dopiero teraz to masz zdecydowanie trudniej od tych, którzy zaczynali jeszcze kilka lat temu. Teraz pizzeria jest na każdym kroku i trzeba dużego wysiłku do tego, żeby doskoczyć do konkurencji i ich jeszcze przebić z ofertą.
#2016-11-07 02:05:55 

Herflick

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kudowa

Wiek: 18

No dokładnie tak jest, konkurencja jest bardzo silna, a mi przyjdzie po prostu walczyć z ludzkimi przyzwyczajeniami i zmianie numerów telefonów w ich pizzerii na moją. Więc dlatego musi mi ktoś w tymm pomóc, najlepiej firma z dużym doświadczeniem w tej kwestii.
#2016-11-07 03:25:04 

MamusiaOli

Użytkownik

Posty: 97

Skąd: Szczecin

Wiek: 32

Jeśli dopiero otwierasz firmę to myślę, że w Bite Marketing znajdziesz odpowiednią pomoc. Znam ludzi, którzy powierzyli im prowadzenie własnych interesów i teraz ci ludzie mają się znacznie lepiej niż do tej pory. Mówie tutaj oczywiście o kwestii finansowej.
#2016-11-07 04:45:36 

Casandra15

Użytkownik

Posty: 92

Skąd: Kraków

Wiek: 29

Działania marketingowe w lokalach gastronomicznych są niezbędne. A faktycznie w tej firmie, o której koleąznka wyżej pisze wiedzą z czym powiązać określone fakty. Osobiście widziałam, jak z dnia na dzień praktycznie podwoiła się grupa klientów. A większość dostałą tylko informacje na telefon komórkowy, że jest fajna promocja.
#2016-11-07 06:26:17 

Król Lir

Użytkownik

Posty: 116

Skąd: Kraków

Wiek: 29

Jeśli idziesz z pizzą na rynek to musisz mieć jednak twardy tyłek, jak spadniesz z wysokiego konia, no chyba, że masz tak wyśmienity samk, że konkurencje zmieciesz z powierzchni :)
#2016-11-07 07:41:11 

Herflick

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kudowa

Wiek: 18

Kolego jak mam smak potwierdzony przez najlepszych, więc tego się nie obawiam, na pewno przebiję się smakiem :))))
#2016-11-07 08:05:11 

Leokadia

Użytkownik

Posty: 52

Skąd: Piła

Wiek: 33

Mi się też wydaje, ze jak ktos jest pewny dobrych potraw to dalej sobie poradzi, byle tylko dobrze się zaprezentować ogółowi. Dlatego od marketingu w gastronomii są specjaliści, którzy wiedzą jak powiązać ze sobą odpowiednie klocki.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015