#2016-02-16 08:21:58 

Casandra15

Użytkownik

Posty: 92

Skąd: Kraków

Wiek: 29

Witam. Mam pytanie do osób zajmujących się sprzedażą artykułów żywnościowych – jak myślicie, w jakie opakowania najlepiej zainwestować, aby sprzedawane produkty jak najdłużej zachowały świeżość?
#2016-02-16 09:37:40 

Kleopatka

Użytkownik

Posty: 69

Skąd: Nowa Ruda

Wiek: 28

Ja niedawno miałam podobny problem. W końcu zdecydowałam się na woreczki foliowe typu doypack - takie ze stojącym dnem oraz zamykaniem strunowym. Bardzo mi się przydały do pakowania produktów, które sprzedaję na wagę na stoisku ze zdrową żywnością. Zapakowany w ten sposób towar wygląda bardzo estetycznie. Poza tym nie muszę się martwić, że straci swoją świeżość. Samo pakowanie przebiega szybko i sprawnie.

#2016-02-16 11:25:31 

Casandra15

Użytkownik

Posty: 92

Skąd: Kraków

Wiek: 29

Ja sprzedaję głównie herbatę i kawę, więc wydaje mi się, że te opakowania foliowe będą odpowiednie również dla mnie. A mogę wiedzieć, gdzie je kupiłaś?

#2016-02-16 14:10:04 

Kleopatka

Użytkownik

Posty: 69

Skąd: Nowa Ruda

Wiek: 28

Kupiłam je przez Internet, prosto od producenta w ilości 100 sztuk. Worki są różnej wielkości i w zależności od pojemności różnią się ceną. Ja kupiłam na początek worki półlitrowe. Następnym razem planuję zrobić większe zamówienie. Wezmę chyba woreczki litrowe i o pojemności 750 ml, po 100 sztuk.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015